Şöhreti Büyük: İkonik 5 Cilt Bakım Ürünü

Bazı ürünler vardır ki herhangi bir cilt problemi dile getirildiğinde mutlaka tavsiyeler arasında yer alırlar. En iyiler listelerinin demirbaşları arasına giren, aldıkları pozitif yorumlarla etkisi su götürmez ikonik 15 cilt bakım ürününü derledik.

Caudalie'nin ikonik ürünü, üzüm özleriyle zenginleştirilmiş bir güzellik mucizesi. Bu çok amaçlı yüz mist,i cilde nem vermekten gözenekleri sıkılaştırmaya, cildi tazelemekten yoğun nem vermeye birçok fayda sağlıyor.

Caudalie Beauty Elixir




Algenist GENIUS Liquid Collagen

Bitki özlü aktif kollajen molekülleri içeren bu formül cildi aydınlatıyor, dolgunluk veriyor ve güçlendiriyor. Ufak bir not: Eğer vegan içerikli bir ürün arıyorsanız Algenist Genius Liquid Collagen tam size göre.





SK-II Pitera Facial Treatment Mask

Chrissy Teigen ve Rosie Huntington Whiteley gibi ünlülerin vazgeçilmez bakım ürünlerinden olan bu maske sadece 15 dakika içerisinde hassas ve kuru ciltlere ilaç gibi geliyor ve anında nem yüklemesi yaparak canlandırıyor.


SK-II Pitera Facial Treatment Mask


Milk Makeup Watermelon Brightening Serum

Katı serum trendine altın çağını yaşatan bu stick formlu ürün cilt dokusunu yeniliyor, rengini eşitliyor ve sağlıkla ışıldayan canlı bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.


Olehenriksen Banana Bright Eye Crème

Karşınızda bir internet efsanesi var. Kullanıcı yorumlarının favorisi olan bu kült krem, yüklü C vitaminine sahip formülüyle göz altlarını aydınlatıyor ve pastel sarı rengiyle de color correcting yapıyor.Olehenriksen Banana Bright Eye Crème






Yorumlar